Onlineostprovning!

Köp
  • 350,00 kr
100 % SSL-säkrad

Vi skickar vårt onlineostprovningskit till hela SVERIGE!


Bor du i Umeå kan du även få påsen hemkörd eller hämta den i butiken!


Så beställ din påse. Välj leveranssätt. Sen är det bara att slå på Youtube klockan 19.00 på torsdagen och vara med på Gårdshems Onlineostprovning!

Via Youtube kommer vi att berätta om ostarna, de olika producenterna och lite annat smått och gott.

Vid datum för onlineostprovningen sätter du dig vid en dator tillsammans med en kompis eller din familj (eller varför inte en unik tinderdejt), eller så njuter du själv av osten (då behöver man inte dela med sig 😇) och går in på videolänken som då kommer finnas på landningssidan på www.gardshem.se.

Ta fram något gott att dricka. Dryckesmatchningar får ni på våra fysiska ostprovningar, här skulle jag gått på vatten eller mousserande då dessa drycker fungerar med de flesta ostar. Ett alternativ är att du väljer ditt favoritvin och ser vilken av ostarna som passar bäst till detta. Kan ju vara intressant att se hur olika ostar beter sig till en och samma dryck. Annars tar du fram tre glas där du häller upp tre olika drycker och så kan ni prova de olika dryckerna till de olika ostarna.

Lyssna till Christian när han leder oss genom en del av norrlands hantverksostar. Ställ eventuella frågor du har via YouTubes kommentarsfält eller sms:a de direkt till Christian på 0767-910102

Priset för ostprovningspåsen är 350 kr (räcker för minst 2 personer) och då får ni 7 stycken ostar samt en burk marmelad eller honung.

Om ni har teknikstrul eller övriga frågor maila till eller skicka ett sms eller ring till Christian på 0767-910102 (kommer finnas en assistent under provningen som assisterar mig).